Motiv kantoorinterieur, IJsselstein

Voor de opdrachtgever was het moeilijk zich voor te stellen, hoe de 1200m2 lege kantoorruimte ingedeeld en ingericht er uit zouden zien. Door 3-D tekeningen en ruimtemodellen te laten maken groeide het beeld en het vertrouwen. Motiv is een ITC beveiligingsbedrijf; “bij ons werken stoere jongens” , het interieur straalt dat nu ook uit. De werkvloer is open, transparant, licht en helder, glazen wanden, beton vloer en witte bureaus. Daar tegenover staat de huiselijke sfeer van de plekken waar je je even kunt terugtrekken of overleg kunt voeren. Dat zijn noten houten kasten, zitjes, de koffiehoek en spreekruimte, alles rijkelijk gestoffeerd en sfeervol verlicht. De twee werelden worden visueel gescheiden door de blank stalen bekleding op de achterwanden van de kasten. Hier werken niet alleen stoere jongens.

Kantoorinterieur Motiv, IJsselstein

Opdrachtgever: Motiv BV

Oplevering: 2013

Ontwerp: Dietzsch+ van der Sanden Architecten

Citaat opdrachtgever:
“.. en nu gaan we weer gewoon werken!”

Kenmerken: interieur, nieuwbouw, particulier, traditioneel