A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_spv60lfh6kdfgpi7p2221lc7c2, O_RDWR) failed: Permission denied (13)

Filename: hooks/pick_language.php

Line Number: 31

Alexandra Dietzsch Architectuur » INDIVIDUEEL ONTWERP - UITGEVOERD IN HOUTSKELETBOUW

INDIVIDUEEL ONTWERP - UITGEVOERD IN HOUTSKELETBOUW

De montage van een woonhuis in houtskeletbouw.

Architect en Duitse houtskeletbouwer werken samen

Het is nu mogelijk, om door ons een individueel ontwerp te laten maken en snel inzicht te krijgen in de bouwkosten van je droomhuis.

Wij hebben een Duitse houtskeletbouwer geselecteerd, die garant staat voor kwaliteit en een scherpe prijs: Terhalle. Een bedrijf, dat traditie met modernste technieken combineert. Ontwerp en uitvoering voldoen aan hoge eisen voor duurzaamheid en gezond wonen. Onze houtskeletwoningen hebben altijd een hoge isolatiewaarde, worden geïsoleerd met cellulose- of houtvezelisolatie en zijn dampopen, waardoor het huis kan ademen . Woonkwaliteit staat bovenaan!
Jouw individuele woonwensen bepalen het ontwerp.

In deze combinatie kun je jouw persoonlijke huis realiseren met het gemak van (ik durf het haast niet te zeggen), een cataloguswoning. Je kunt referentieprojecten zien, materiaal -en uitvoeringsvoorbeelden bekijken. Je hebt altijd de maximale vrije keuze terwijl je de kosten vanaf het begin in de gaten kunt houden. De architect begeleidt je daarbij, adviseert en zorgt voor afstemming tussen ontwerp en uitvoering.
http://www.terhalle.de

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_spv60lfh6kdfgpi7p2221lc7c2, O_RDWR) failed: Permission denied (13)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session)

Filename: Unknown

Line Number: 0